Στη σύλληψη ενός 33χρονου άνδρα για τη σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό προχώρησαν οι Αρχές. Πρόκειται για πρόσωπο που προσέγγισε το κορίτσι μέσω της εφαρμογής ανώνυμων… επικοινωνιών και στη συνέχεια συνευρέθηκε μαζί της δύο φορές.
Η 12χρονη αναγνώρισε το πρόσωπο του βιαστή της, ο οποίος συνελήφθη και πλέον θα οδηγηθεί άμεσα ενώπιον των ανακριτικών Αρχών. Το ανήλικο κορίτσι είχε δώσει ονόματα, επαγγελματικές ιδιότητες και χρώματα και μάρκες αυτοκινήτων για 4 άτομα που την είχαν βιάσει, δρομολογώντας το νέο κύκλο συλλήψεων.
Ταυτοποιήθηκαν άλλα δύο άτομα

Την ίδια ώρα, το βράδυ της Παρασκευής (14/10), δύο ακόμα άτομα προήλθαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και δήλωσαν ότι συνομιλούσαν με τη 12χρονη μέσω του προφίλ που είχε δημιουργήσει για την ανήλικη στην διαδικτυακή εφαρμογή ο 53χρονος κατηγορούμενος μαστροπός-βιαστής.

Οι δύο άνδρες δεν είχαν επαφή με τη 12χρονη και είναι ανάμεσα στα 253 άτομα, τα οποία είχαν επισκεφτεί την κλειστή ομάδα της εφαρμογής. Παρέδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα στους αστυνομικούς, εξετάστηκαν ενόρκως και αφέθηκαν ελεύθερο