Στη Ρωσία βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά το μυαλό του βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και στα πλέι οφ που ξεκινούν. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» επικοινώνησε με τους παίκτες μέσω skype και τους ζήτησε να αντιμετωπίσουν τα πλέι οφ με ιδιαίτερη σοβαρότητα, δίνοντάς τους έξτρα κίνητρο.

Ο Σαββίδης έκανε αναφορά στην αφαίρεση βαθμών λόγω του ζητήματος της πολυϊδιοκτησίας για το οποίο έχει προσφύγει και στο CAS η ομάδα.

«Αν καλύψετε το -7 για μένα θα είστε πρωταθλητές και θα ανταμειφθείτε ανάλογα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα.

«Σας ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκατε στην ανάγκη για μείωση των αποδοχών στα συμβόλαια, καθώς έτσι βοηθήσατε στην ομαλή λειτουργία της ομάδας λόγω του κορονοϊού αλλά και του Financial Fair Play. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, και δεν θα ξεχάσω αυτό που κάνατε για την ομάδα. Περιμένω να τα δώσετε όλα στους αγώνες που απομένουν. Θέλω να ξέρετε πως αν καταφέρετε να καλύψετε τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, για μένα θα είναι σα να έχετε πάρει το πρωτάθλημα και η ανταμοιβή σας θα είναι σα να είστε πρωταθλητές», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές μίλησαν για το θέμα των μειώσεων: «Ήταν υποχρέωσή μας να αντιμετωπίσουμε με κατανόηση το αίτημα για μειώσεις και να βοηθήσουμε τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μέχρι το φινάλε της σεζόν, θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο».