Στις αρχές του 2021 η Zenith κυκλοφόρησε τον χρονογράφο Chronomaster Sport, ο οποίος εμπνεύστηκε από τα μοντέλα “De Luca” παρήχθησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και έφερε μια πιο εξελιγμένη έκδοση του φημισμένου μηχανισμού El Primero, ο οποίος είναι σε θέση να μετρά με ακρίβεια και να εμφανίζει το 1/10 του δευτερολέπτου. Πρόκειται για ένα μοντέλο που συζητήθηκε πολύ και αγαπήθηκε αμέσως από τους λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας, καθώς εκτός από μοναδική σχεδίαση, διέθετε τον νέο μηχανισμο El Primero 3600, o οποίος σχεδιάστηκε με σύγχρονα υλικά και διαδικασίες κατασκευής, ώστε να προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα. Χτυπάει με συχνότητα 5 Hz και προσφέρει 60 ώρες απόθεμα ισχύος.
Τώρα αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Chronomaster Sport, το οποίο αυτή την φορά διαθέτει κάσα, κορώνα, μπουτόν και ενδείξεις από ροζ χρυσό 18Κ. Το ρολόι των 41 mm διαθέτει επίσης μαύρη κεραμική στεφάνη με ένξειξη το 1/10 του δευτερολέπτου, θολωτό κρύσταλλο από ζαφείρι, καντράν σε λευκό ή μαύρο ματ χρώμα με τα χαρακτηριστικά τρία υποκαντράν σε σχήμα V της Zenith, καθένα από τα οποία φέρει διαφορετικό χρώμα – ασημί, ανθρακί και μπλε – και δείκτες με επικάλυψη Super-LumiNova σε μάυρο χρώμα.
Το Zenith Chronomaster Sport Rose Gold κυκλοφορεί ως μέρος της μόνιμης συλλογής και θα διατίθεται στην τιμή των 19.900 ελεβετικών φράγκων (περίπου 18.150 ευρώ).

https://perpetual.gr/