Μετά τον έντονο διαξιφισμό ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μάκη Γκαγκάτση, ακολούθησε κι άλλος στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. της Super League, που συσκέπτεται για να αποφασίσει –υποτίθεται- για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Όταν η κουβέντα έφτασε σε πιθανή κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τη νέα σεζόν, ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού ανέφερε πως ο πρώτος που έφυγε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο Ολυμπιακός, με τον εκπρόσωπο των «ερυθρόλευκων», Τάκη Αγραφιώτη να του απαντά πως πρώτος έφυγε ο ΠΑΟΚ.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Αγραφιώτης: «Πήρατε χαρτάκι από τον κύριο Γκαγκάτση κύριε Κωστούλα. Όσο υπάρχουν ομάδες-δορυφόροι στη Λίγκα, δεν θα υπάρχει κεντρική διαχείριση».

Κωστούλας: «Αν αποκαλείς δορυφόρο τον Παναιτωλικό θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Εγώ είμαι ανεξάρτητος, ξεμπέρδεψέ τα στο μυαλό σου, δεν έχω κανέναν ανάγκη. Πείτε μου για ποιο λόγο να γίνω δορυφόρος. Παρ’ το πίσω αυτό που είπε! Δηλαδή οποίος δεν είναι με τον Ολυμπιακό, είναι εχθρός του; Να μας πει ο κ. Μαρινακης αν συμφωνεί με τον κ. Αγραφιώτη».

Μαρινάκης: «Ακούγονται πολλά αλλά δεν έχω στοιχεία. Υπάρχουν σύννεφα και ερωτηματικά για τον Παναιτωλικό».

Κωστούλας: «Κατάλαβα κ. Μαρινάκη. Για να δούμε τι βγάλει το σύννεφο…».

Μαρινάκης: «Ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Όμως δεν θα ανεχτούμε την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης, ούτε τον Βόλο που θα είναι η επόμενη ομάδα που θα απασχολήσει την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση».

Μάκης Γκαγκάτσης: «Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Να ξεκαθαρίσουν και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Όπως και η υπόθεση Τζήλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα. Η απόφαση για την πολυϊδιοκτησία είναι τελεσίδικη, αλλά όχι αμετάκλητη. Εκκρεμεί το CAS. Όλοι ξέρουμε τι έκανε ο Αυγενάκης με την ΕΕΑ».

Μαρινάκης: «Ντροπή να μιλάτε έτσι…».

Στο σημείο εκείνο ο Μηνάς Λυσάνδρου έκλεισε τα μικρόφωνα για να μην συνεχιστεί η κόντρα, με τον αντιπρόεδρο του Βόλου, Παναγιώτη Λούτσο, να αναφέρει:

«Ο κ. Μαρινάκης έχει κολλήσει με τον Βόλο. Είμαστε νόμιμοι και θα μετέχουμε παντού».