Τα Baristas, Caffeine_goods and more παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας καφέ και μια μεγάλη γκάμα από γλυκά και αλμυρά σνακ, παρασκευασμένα από επώνυμες πρώτες ύλες.

Ακολουθώντας μινιμαλιστικό ύφος, ο χώρος των Baristas αποπνέει βιομηχανική αισθητική, η οποία επιτυγχάνεται με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τα ζεστά χρώματα της επίπλωσης, καθώς κι ορισμένα vintage διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν στα καταστήματα του δικτύου μια αύρα εξίσου μοναδική με τον καφέ που προσφέρουν.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το καλοντυμένο κι ευχάριστο προσωπικό, το μεγάλο Coffee Station με την Delacorte μηχανή, τους 3 μύλους άλεσης και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξυψώνουν την αγοραστική εμπειρία, κάνοντάς τα προορισμό για τους λάτρεις του εκλεκτού καφέ & του ποιοτικού σνακ.

Με παρουσία σε Φάρσαλα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Σέρρες, Βόλο, Λάρισα, Νέα Σμύρνη, Καλαμαριά και Μενίδι, το brand Bastistas έχει πλέον εδραιωθεί στην αγορά, ενώ νέα ανοίγματα βρίσκονται προ των πυλών και θα ανακοινωθούν σύντομα!

Ο Αθανάσιος Γιαννούλης, Ιδρυτής του concept αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι το Baristas να παραμείνει ένα σοβαρό και μετρημένο δίκτυο, ώστε να μπορούμε να υποστηρίζουμε τους franchisees μας. Θέλω οι συνεργάτες μου να αισθάνονται δυνατοί και να απολαμβάνουν πάντα έχουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα».

baristsa-larisa-franchise-snacks

Τα Baristas, Caffeine_goods and more παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας καφέ και μια μεγάλη γκάμα από γλυκά και αλμυρά σνακ, παρασκευασμένα από επώνυμες πρώτες ύλες. Τα καταστήματα του δικτύου ξεχωρίζουν επίσης, για τη μοντέρνα αισθητική τους με μινιμαλιστικό ύφος.

Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην οδό στηΜεταμορφώσεως 31, στην Καλαμαριά και κάνει delivery, ενώ φυσικά μπορείτε να παίρνετε τους καφέδες σας και τα αγαπημένα σας ροφήματα και σνακ…με take away!
Τις παραγγελίες σας, μπορείτε να τις κάνετε είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά!
☎️2310454764
💻 BOX.gr
💻 e-food.gr