Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ μας καλεί να γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ μέσα από ένα Xmas Karaoke με πρωταγωνιστές, αγαπημένους καλλιτέχνες.

Με την Μαρία Μπεκατώρου στο τιμόνι και τους  Διονύση  Σαββόπουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Ελένη Φουρέιρα, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκο Μουτσινά, Τάκη Ζαχαράτο, Κωνσταντίνο Ρήγο, Βίκυ Βολιώτη, Μαρία Σάκκαρη, Ορφέα Αυγουστίδη, Κώστα Βογιατζή και Παυλίνα Βουλγαράκη, το karaoke ξεκινά με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση όλων μας!

Συμμετέχουμε όλοι και στέλνουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών.
Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τον σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τη λειτουργία της πρώτης Νοσοκομειακής Μονάδας για κακοποιημένα παιδιά που δημιούργησε το Σωματείο στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού»

• Μπαίνουμε στη σελίδα του ΕΛΙΖΑ www.eliza.org.gr , βλέπουμε το video και κάνουμε τη δωρεά μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της λειτουργίας της Νοσοκομειακής Μονάδας για κακοποιημένα παιδιά!

• Μπαίνουμε στο Facebook https://www.facebook.com/ngoELIZA/, βλέπουμε το video, κάνουμε τη δωρεά μας και κάνουμε share σε όλους τους φίλους μας το video!

• Μπαίνουμε στο Instagram @eliza_society, κάνουμε repost το video και διαδίδουμε το μήνυμα!
#eliza_society #elizaxmaskaraoke #elizacarpoolsinging #singingforacause #supporteliza

Λίγα λόγια για το ΕΛΙΖΑ
Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση. Ως εξειδικευμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση είναι η μόνη στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στην προσχολική ηλικία. Όλες οι ενέργειες του ΕΛΙΖΑ στοχεύουν στην πρόληψη, αντιμετώπιση, θεραπεία και αποκατάσταση της κακοποίησης, σε εθνικό επίπεδο. Σήμερα. Όχι Αύριο.

Ένα μοναδικό karaoke, που «κυκλοφορεί» ανάμεσά μας, με μουσική από τα «Τρίγωνα Κάλαντα», με πρωτότυπες ερμηνείες και «ζευγάρια» – έκπληξη από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Συμμετέχουμε όλοι και στέλνουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών.

Δείτε το απολαυστικό χριστουγεννιάτικο βίντεο: