Συμπόσιο προς τιμήν του του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου στο Δημαρχιακό Μέγαρο από την Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος (ΕΝΟΑΒΕ)

Η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος (ΕΝΟΑΒΕ) τιμά τη μνήμη του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου. Η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος (ΕΝΟΑΒΕ) τιμά τη μνήμη του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου. Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 17:30, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Βασ. Γεωργίου 1 – 3ης Σεπτεμβρίου), στο Δημαρχιακό Μέγαρο, πραγματοποιεί Συμπόσιο προς τιμήν του προσφιλούς εκλιπόντος, όπου αναφέρεται στο έργο και τη συνολική του προσφορά στον κλάδο της οινοποιίας και κυρίως της αποσταγματοποιίας.

Στο πρόγραμμα του Συμποσίου στις 6 Δεκεμβρίου περιλαμβάνονται επίσης ομιλίες σχετικές με την ιστορία, την ποιότητα και τη θέση του αποστάγματος στην εστίαση, με εισηγήσεις εκπροσώπων του ΣΕΑΟΠ, του Γενικού Χημείου του Κράτους και της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με γευστική δοκιμή αποσταγμάτων από όλη την Ελλάδα, στο φουαγέ της Αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος είναι δωρεάν με δήλωση συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συμποσίου και τη δήλωση συμμετοχής, από την ιστοσελίδα www.winesofnorthgreece.gr