Άλλη μια αναβολή στη σημερινή ατζέντα. Οι πολυαναμενόμενες συναυλίες της Άλκηστης με την Εστουδιαντίνα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αναβάλλονται. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να δούμε σύντομα  την εξαιρετική παράσταση Άρωμα Ανατολής  με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΜΜΘ: 

#αναβολή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναβολή συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη (12&13.3.2020)

Ανακοινώνεται η αναβολή των δύο συναυλιών της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας και με τίτλο «Με άρωμα Ανατολής» (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 12 και 13 Μαρτίου 2020). Η αναβολή πραγματοποιείται σε εφαρμογή της υπουργικής απόφασης που απαγορεύει προσωρινά τη διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με συμμετοχή άνω των 1.000 ατόμων για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.
Όσοι έχουν βγάλει εισιτήριο παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα εκδοτήρια του Μεγάρου (2310 895938-9, ΔΕ-ΣΑ 10.00-18.00). Η επιστροφή του αντιτίμου θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που εκδόθηκε το εισιτήριο, δηλαδή ηλεκτρονικά για όσους προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια μέσω διαδικτύου και από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου και Παραλία) για όσους προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια από τα εκδοτήρια.