Οι Black Pumas ανακοίνωσαν μία deluxe edition του Black Pumas, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου.

Το soul-psych δίδυμο των Black Pumas, με έδρα το Austin, είχε μια υπέροχη χρονιά μαζί με το ομώνυμο debut album τους, κλειδώνοντας μια υποψηφιότητα για Grammy για τον Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη.

Θα περιλαμβάνει μερικά covers – το Eleanor Rigby των Beatles, το Fast Car της Tracy Chapman, το Politicians in My Eyes των Death και το Ain’t No Love in the Heart of the City του Bobby “Blue” Bland – καθώς και live versions από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια του δίσκου.

Μία από αυτές είναι η μεταξένια in-studio version του Confines, εκτελεσμένη με ένα κουαρτέτο εγχόρδων.

 

Η αρχική έμπνευση πίσω από το μήνυμα του Confines προέρχεται από την πραγματική προέλευση και το νόημα του κλασικού παιδικού τραγουδιού Row, Row, Row Your Boat, δήλωσε ο τραγουδιστής Eric Burton. Είναι μία υπενθύμιση στο να παραμείνεις ψύχραιμος στη ζωή κατά τη διάρκεια δυσκολιών και βασάνων αλλά ταυτόχρονα να μη φοβάσαι να κάνεις όνειρα.

Ο κιθαρίστας και παραγωγός Adrian Quesada πρόσθεσε: Το Confines είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια στο δίσκο και για να το παίξω ζωντανά, ένα deep cut αν θέλετε. Ήταν ένα από τα πρώτα κομμάτια που δουλέψαμε και ένα από αυτά που δεν ήμουν σίγουρος αν επρόκειτο να λειτουργήσει, αλλά πραγματικά με αγγίζει με έναν περίεργο τρόπο // Pre-order: 

τα ΠΡΩΙΝΑ σου
Semis Petrakis // MUSICARADIO.gr