Ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 με σκοπό να στηρίξει τα εκπαιδευτικά προγράμματα του συλλόγου.

Απευθύνει κάλεσμα προς όλους μας να συμμετέχουμε στην προσπάθειά τους και να πραγματοποιήσουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας συμβάλλοντας σε έναν καλό σκοπό.

Ας επιβιβαστούμε όλοι μαζί στο Πολικό Express που θα περάσει από το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, με προορισμό τη Μαγική χώρα των Χριστουγέννων.

Λίγα λόγια για την αποστολή του συλλόγου:

-Ενημέρωση γονέων και επαγγελματιών για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των ανθρώπων με σύνδρομο Down, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους
– Επαγγελματική εκπαίδευση και αποκατάσταση
-Προώθηση της υγείας των ανθρώπων με σύνδρομο Down (παράλληλα υπάρχει και μια τράπεζα αίματος για τα μέλη μας, ενώ έχουμε ενισχύσει και το έργο άλλων φορέων, όπως της ΛΑΜΨΗΣ)
– Κοινωνική αποδοχή και ενσωμάτωση
Η εκπαίδευση των ατόμων με σύνδρομο DOWN και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την όσο το δυνατόν ομαλότερη ένταξη τους στον κοινωνικό ιστό.Για τον λόγο αυτό μετέχουμε αλλά και οργανώνουμε ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις.
To μεγάλο όνειρό μας είναι η δημιουργία στέγης αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης.

Πληροφορίες

Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος
Ροδοπόλεως 5, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
τηλ:2310435363

Χριστουγεννιάτικη Αγορά
Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Ωράριο: 10:00 – 20:00

Είσοδος Ελεύθερη