Καλή εβδομάδα! Ο καινούργιος μήνας και η εποχή της Παρθένου μπήκε για τα καλά και δυναμικά θα έλεγα… Σιγά σιγά οι περισσότεροι πλανήτες θα μπουν σε ανάδρομη πορεία και έτσι σε λίγο καιρό μέχρι και το τέλος του μήνα,  θα έχουμε καινούργια και ιστορικά γεγονότα… Ο Ήλιος στην Παρθένο φωτίζουν το μονοπάτι του φθινοπώρου,  με όλα τα ζώδια να προετοιμάζονται για νέες συνεργασίες και ανοίγματα.  Η εβδομάδα αυτή θα δώσει θεμέλια σταθερά και πολύ χαρούμενες στιγμές σε όλο το 12ζωδιακό.

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Οι απέναντι΄΄,   κάθε Τετάρτη στις 13.00 – 15.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

Κριός

20/3-19/4

Η εβδομάδα αυτή είναι καλή για να συνδεθείτε καλύτερα με τους στόχους σας,  κυρίως στον ερωτικό τομέα.  Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα θέλω σας . Η πορεία του Άρη στον Δίδυμο θα σας δώσει νέα πνοή στα συναισθήματα σας. Όλα στρώνουν αισθητά χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα.  Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και νέα σχέδια μπαίνουν σε εφαρμογή !

 

Ταύρος

20/4-22/5

Η  ώρα της ανταμοιβής ήρθε σε επικοινωνία και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Θυμηθείτε ότι είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και νέες ευκαιρίες έρχονται να σας φτιάξουν τη διάθεση σας.  Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές της εβδομάδας !  Δώστε τα πάντα στον βωμό του έρωτα και του πάθους ! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη σκέψη , ώστε τα επίπεδα της ζωής σας να  δεχτούν  αλλαγές θετικές !

 

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Ο Άρης κυβερνήτης του Κριού , σας δίνει την φλόγα και την ενέργεια να πετύχετε τα σχέδια σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο .  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και θα δείτε διαφορά στον οικονομικό τομέα. Αισθηματικά  θα έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και τοξικούς ανθρώπους !  Πλέον ένα νέο μέλλον έρχεται για εσάς !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Η  διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και των συναισθημάτων σας .  Δώστε σημασία στα πρακτικά σας ζητήματα και θα δείτε διαφορά μεγάλη .  Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις . Όλα όσα ονειρεύεται η ψυχή σας,  θα έρθουν αυτή την περίοδο και πλέον θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από το τρέξιμο .

 

 

 

Λέων

23/7-22/8

Βασιλιάδες μου η θετική ενέργεια σας και το καθαρό μυαλό θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από φοβίες και τοξικούς ανθρώπους !  Ήρθε η ώρα για ένα καλό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους συγγενείς και συνεργάτες… Όλα τα επίπεδα της ζωής θα αλλάξουν και προσωπικά σας λέω θα δείτε την επιτυχία σας στην πόρτα σας.  Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας χωρίς ενοχές !

 

Παρθένος

13/8-22/9

Η εποχή σας ήρθε και θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε τα σχέδια σας,  τα οποία ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας . Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους και θα έχετε την πρέπουσα επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.  Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα απ’ την ψυχολογία του συντρόφου σας .

 

Ζυγός

23/9-22/10

Ο Ερμής στο ζώδιο σας,  σε λίγο καιρό θα έρθει σε ανάδρομη πορεία και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις με ήρεμο τρόπο.  Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας ελεύθερα,  αλλά κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε ισορροπίες.  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη σκέψη.  Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει δραστήριους ! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει και θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια.  Σε λίγο καιρό θα κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες αλλαγές !

 

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο πρόγραμμα αλλά και μέλλον , κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.  Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την δέσμευση. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Δώστε σημασία στα πρακτικά ζητήματα και ο οικονομικός τομέας θα έχει την άνοδο που θέλετε.  Δώστε χρόνο στα σχέδια σας και βάλτε στο πρόγραμμα και κανένα ταξίδι !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ! Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές αλλά προσοχή μεγάλη σε τρικλοποδιές. ερωτικά θα γίνουν καινούριες αρχές και θα δείτε το πάθος να σας ανεβάζει στα ουράνια . Κάντε όνειρα γλυκά και εύκολα θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε όλους τους τομείς της ζωής σας !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε ό,τι καλύτερο έχετε , μέσα  στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον ερωτικό. Τα πράγματα στρώνουν αισθητά χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα. Στον τομέα εργασία  πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας χωρίς να φοβάστε τίποτα. Ερωτικά θα έχετε την δυνατότητα εξέλιξης παρέα με τον ερωτικό σας σύντροφο ! Με βάση το ένστικτο σας,  θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας !

 

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Κάντε κλικ στην εικόνα σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην εβδομάδα σας  σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Με ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής θα ξεπεράσετε πολλά και θα δείτε διαφορά μεγάλη και στο σώμα , αλλά και στην όμορφη ψυχή σας.  Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Δώστε χρόνο στα σχέδια σας,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο.  Ο ερωτικός τομέας δε,  κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Μια γλυκιά εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά για εσάς,  με πολλές δυνατότητες εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα . Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη σκέψη σας . Κάντε όμορφα όνειρα και θα δείτε ότι θα πάρουν σάρκα και οστά σύντομα… Επαγγελματικά σχέδια θα μπουν στον αυτόματο πιλότο και ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά , με σκοπό την γαλήνη σας ψυχικά !

 

 

Astrotips

 

Κριός :           Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :        Κάνε υπομονή στα ερωτικά !

Δίδυμος :       Ηρεμία θέλει,  όχι φωνές !

Καρκίνος :     Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής !

Λέων :            Μην γυρίζεις πίσω !

Παρθένος :     Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Ζυγός :           Άσε την γκρίνια και βάλε στοπ σε κακίες !

Σκορπιός :      Δώσε πόνο στον ερωτικό τομέα !

Τοξότης :        Χαλαρά την μπάλα στην δουλειά !

Αιγόκερως :    Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής !

Υδροχόος :      Βάλε ένα γκολ στον ερωτικό τομέα !

Ιχθύες :           Δώσε σημασία στα θέλω σου !

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος