Μια πρωτότυπη δημιουργική, αλλά πρωτίστως γεμάτη γλύκα, δράση, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα που άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε την pastry chef Μελίνα Χατζηπαντελή από το melisoula.gr  για ένα workshop ζαχαρόπαστας, με στόχο το χαμόγελο των κοριτσιών του Ορφανοτροφείου «Μέλισσα».

Περί τις 30 γυναίκες των Media και της Επικοινωνίας, που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, έφτιαξαν ζαχαρόπαστα για μπισκότα υπό το άγρυπνο βλέμμα της food blogger Μελίνας Χατζηπαντελή από την Melisoula.gr, τα διακόσμησαν και τα συσκεύασαν.  Περισσότερα από είκοσι κουτιά γεμάτα από χριστουγεννιάτικα μπισκότα θα παραδοθούν στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η Μέλισσα” που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι κυρίες των media έβαλαν τις ποδιές, σήκωσαν τα μανίκια και με πολύ κέφι, επιδόθηκαν σε γλυκές δημιουργίες. Ο φιλόξενος χώρος του εμβληματικού Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα  στο κέντρο της πόλης γέμισε χριστουγεννιάτικες μυρωδιές πασπαλισμένες με μπόλικη άχνη ζάχαρη, χαρούμενες φωνές και γέλια!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν, έχουν μόνο μια μικρή γεύση από τη χριστουγεννιάτικη γλύκα που άφησε αυτό το σαββατιάτικο πρωινό!

 

Οι δημοσιογράφοι της πολης έχουμε και χιούμορ είμαστε και χρυσοχερεςΌταν μάλιστα πρόκειται για το ορφανοτροφείο Μελισσα δίνουμε τον καλυτερο μας εαυτόStella Tsiarvoula

Geplaatst door Xristina Kanataki op Zaterdag 21 december 2019

Σήμερα δώσαμε σημασία στο χαμόγελο και την γλυκά. Ήμασταν πολλές και φτιάξαμε ζαχαρόπαστα για μπισκότα που πήγαν στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης "Η Μέλισσα"! Κορίτσια από τα media και την επικοινωνία στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν και έμαθαν τα μυστικά της ζαχαρόπαστας! Ευχαριστούμε Museum of the Macedonian Struggle / Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, Παπασωτηρίου, Sugart, Vamp, Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Geplaatst door MeliSoula.gr op Zaterdag 21 december 2019