Την αισιοδοξία της ότι το χωρικό διάταγμα για τη νέα Τούμπα, θα εκδοθεί εντός του 2021 εξέφρασε η Μαρία Αντωνίου.

Η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, μίλης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στον «Metropolis 95.5» και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Σ’ αυτή την αναπτυξιακή τροχιά κινούμαστε και τρέχουμε τα πολυπόθητα ζητήματα. Εκεί καταφέραμε σημαντικά πράγματα. Στο κομμάτι της ΔΕΘ έχουμε ήδη 116 προσφορές από όλο τον κόσμο για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Όσον αφορά το γήπεδο του ΠΑΟΚ και τη γύρω περιοχή. Είχαμε συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε να δούμε τις λεπτομέρειες. Το project της Νέας Τούμπας είναι ψηλά στη ατζέντα και προχωράμε με γοργούς ρυθμούς στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την έκδοση του χωρικού διατάγματος μέσα στο 2021. Ταυτόχρονα θα προχωρήσουν οι πολεοδομικές μελέτες κι έπειτα προχωράμε στις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Έχουμε μια στενή συνεργασία για να είμαστε εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν οριστεί. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις»

Για το Καυτανζόγλειο δήλωσε: «Θα κάνουμε την επόμενη Δευτέρα μια τηλεδιάσκεψη με τον αντιπρόεδρο, τον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων για τις λεπτομέρειες, ώστε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί στο γήπεδο. Το πότε θα γίνει αυτό θα καθορίσει το προεδρικό διάταγμα. Πιστεύω μέσα στο Φεβρουάριο να αρχίσουν οι εργασίες»