Κεκλεισμένων των θυρών όπως είναι προγραμματισμένο θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς σύμφωνα με ανακοίνωση της UEFA, που την Τρίτη (17/3) θα πραγματοποιήσει ευρεία τηλεδιάσκεψη για το μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Παρά τα σενάρια περί οριστική αναβολής σε όλες τις σημερινές αναμετρήσεις του Europa League, η UEFA με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως οι προγραμματισμένοι για την Πέμπτη (12/3) αγώνες θα γίνουν κανονικά.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο άδειο για λόγους ασφαλείας «Γ. Καραϊσκάκης» την Γουλβς, ενώ η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα έχει την Τρίτη (17/3) ευρεία τηλεδιάσκεψη για να αποφασιστεί το μέλλον των διοργανώσεων.

Η ανακοίνωση της UEFA:

«Στο φως των ραγδαίων εξελίξεων με τη διάδοση του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη και με βάση την ανάλυση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, η UEFA προσκαλεί τα μέλη και τους εκπροσώπους των 55 μελών των Ομοσπονδιών, μαζί με τα συμβούλια των Ευρωπαϊκών Συλλόγων, των Ευρωπαϊκών Λιγκών, αλλά και των εκπροσώπων της FIFpro, να συμμετέχουν σε μία ευρεία τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 17 Μαρτίου προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.Στη συζήτηση θα συμπεριληφθούν όλα τα πρωταθλήματα κι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Euro 2020».