Είναι δεδομένο ότι από το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και κυρίως αποχωρήσεις. Μπορεί οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό να έχουν αφήσει μετέωρη την κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά αυτό καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα, η οποία επικρατεί στον ΠΑΟΚ.
Όπως και να έχει, στον ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένοι από την απόδοση της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει ικανοποιήσει σε κανένα επίπεδο τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μόνο με θαύμα θα μείνει στον πάγκο και την επόμενη σεζόν. Είναι κοινό μυστικό ότι στον ΠΑΟΚ κάνουν μεγάλη προσπάθεια για μια επιστροφή που θα… ταράξει τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Φερνάντο Σάντος. Δεν χρειάζεται να πούμε πόσο σημαντικό θα είναι για τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει ο Πορτογάλος προπονητής στον πάγκο του, ούτε να αναλύσουμε το ποδοσφαιρικό μέγεθος του Σάντος. Ωστόσο, όπως γίνεται κατανοητό αυτή η περίπτωση παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Ακόμη, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, ο Μάριο Μπράνκο να «τελειώσει» από τον ΠΑΟΚ. Γιαυτό στον Δικέφαλο έχουν ξεκινήσει επαφές και με έναν ακόμη παλιό γνώριμο, που ακούει στο όνομα Πάμπλο Γκαρσία. Γενικότερα, στον ΠΑΟΚ θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με ανθρώπους που ξέρουν «τι εστί» ΠΑΟΚ και στρέφονται κατά κοινή ομολογία σε «δικά τους παιδιά».