Την 1η Μαρτίου θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τη ζωή και τις μεγάλες στιγμές του θρυλικού rapper Notorious B.I.G – που πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame – στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix Biggie: I Got a Story to Tell.

Η γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα κυκλοφόρησε πρόσφατα το trailer του πρώτου επίσημου ντοκιμαντέρ για τον Christopher George Latore Wallace, a.k.a. Notorious B.I.G, το οποίο περιλαμβάνει μαρτυρίες για τον αδικοχαμένο rapper από φίλους και συνεργάτες, όπως ο Diddy και η μητέρα του Biggie, Voletta Wallace.

Στο trailer βλέπετε πλάνα από τον νεαρό Christopher Wallace, που κόλλησε το «μικρόβιο» του γραψίματος στο δημοτικό σχολείο, στιγμές από τα backstage των συναυλιών του και πλάνα από αυτόν να «φτύνει» ρίμες στη Fulton Street προτού αλλάξει το παιχνίδι της rap για πάντα.

Ο Big είχε ένα αξιόλογο ταλέντο, που έσωσε τη ζωή πολλών ανθρώπων, αλλά όχι τη δική του, αναφέρει ένας από τους φίλους του.

Ο Diddy σχολίασε: «Ο Biggie αναδείχθηκε μέσα σε μία νύχτα. Δεν έχετε καμία ιδέα από ποιον rap πλανήτη προήλθε αυτός ο τύπος»