Το The Glenlivet 21 Ετών παράγεται σε μικρές ποσότητες, με ειδική παραγγελία. Το κάθε βαρέλι εξετάζεται και εγκρίνεται ξεχωριστά, καθιστώντας κάθε παρτίδα μοναδική. Το μεγαλύτερο ποσοστό του αποθέματος σε whisky αυτής της ηλικίας είναι εξαιρετικά σπάνιο και μόνο τα καλύτερα από αυτά επιλέγονται για τη δημιουργία αυτής της έκφρασης. Ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών τύπων βαρελιών προσδίδει πλούτο, ένταση και μακρά επίγευση στο whisky.

Βαθιάς παλαίωσης Single Malt Whisky από το αποστακτήριο Glenlivet του Speyside, το οποίο φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των μεγάλης ηλικίας αποσταγμάτων του. Το συγκεκριμένο έχει αποσπάσει αλλεπάλληλες διακρίσεις στο International Wine & Spirits Competition και άλλους διεθνούς κύρους διαγωνισμούς. Έχει πλούσιο, πολύπλοκο και εκφραστικό χαρακτήρα και πίνεται κυρίως σκέτο ή με λίγες σταγόνες νερό, μετά το γεύμα.

To 21 Y.O. Glenlivet ωριμάζει σε πολύ μικρά βαρέλια διαφορετικού τύπου και παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα, αποτελώντας τη ναυαρχίδα του αποστακτηρίου.

Κάθε βαρέλι δοκιμάζεται και εγκρίνεται ξεχωριστά, κάνοντας την κάθε παρτίδα μοναδική. Για ιδιαίτερες περιστάσεις και ξεχωριστές βραδιές.

Απολαύστε το αργά και σκέτο.