Σας χαιρετώ.

Πέρασε κι αυτή η αγωνιστική και πλέον έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι της Ελλάδος.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας διεκδικώντας το ψυχολογικό κυρίως πλεονέκτημα της πρωτιάς εν όψη των play-offs του πρωταθλήματος… αν βέβαια τα παιδιά του Πειραιά μας κάνουν τη χάρη και εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο.

Leonardo Dicaprio Oscars GIF - Find & Share on GIPHY

Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι 50-50 (σειρά του Mega που επαναλειτουργεί… το αναφέρω λόγω επικαιρότητας, μην κάνετε άλλους συνειρμούς, με εμποροπλοιάρχους, καναλάρχες κτλ.).

Γι’ αυτό το λόγο ΠΑΟΚτσάκι μου θα πρέπει ο κάθε ένας μας, νέος ή γέρος, νευρικός ή ήρεμος, τρελός ή λογικός να αναλογιστεί την ιστορική του ευθύνη απέναντι στην ομάδα…

Η δύναμη της Τούμπας πηγάζει από την αύρα της… η φωνή είναι η δύναμη του κόσμου, αυτή ωθεί τους παίκτες στο 115% σε επίπεδο πνευματικής θέλησης και ετοιμότητας για τη νίκη. Ως εκεί όμως…

Wiffle Pyro GIF - Find & Share on GIPHY

Οτιδήποτε άλλο θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας εν ριπή οφθαλμού, που λέμε και στην Πολίχνη, και θα ψάχνουμε αντίπαλο να παίξουμε πάλι…

Στα του Σαββάτου τώρα, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως υπάρχει η αίσθηση στους συμπολίτες μας πως η Λάρισα του Αλέξη Κ. είναι παράρτημα μας.

Η Λάρισα που μαζί με τον Άρη είναι η πλέον αντι-ΠΑΟΚτσίδικη ομάδα, η Λάρισα που βαρούσε στο ψαχνό επί 90 λεπτά, η Λάρισα που ξέρανε το χορτάρι ακόμα και με πιστολάκι μαλλιών, ώστε να βεβαιωθεί για την ποδοσφαιρική ακαταλληλότητα του, η Λάρισα που όπως κάθε παράρτημα που σέβεται τον εαυτό του (βλέπε Πανιώνιος) μάζεψε 4 γκολ στο Καραϊσκάκης και είπε κι ευχαριστώ…

Να δεις ποια άλλη ομάδα έφαγε 4 εκεί φέτος… ρε κάτι συμπτώσεις. Αρκετά όμως με τους άλλους.

Οι δικαιολογίες τελειώσαν. Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με πράξεις, κι η ομάδα αυτή έχει αποδείξει πως προτιμά να μιλάει στο γήπεδο, παρά σε δικαστικές αίθουσες και σε νοσοκομεία.

Οι δυο μας λοιπόν… αν κατέβουν να μας παίξουν…

ΥΓ1. Όπως ανέφερα και την τελευταία φορά, όποιος νιώθει από ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται πότε η κριτική είναι χρήσιμη και πότε άτοπη. Καμία αγωνιστική ανάλυση δεν χωρά λοιπόν το ματς της Λάρισας, μπροστά μας υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός.

ΥΓ2. Την επιστροφή στην κανονικότητα-noormality σίγουρα την είχαν φανταστεί πιο εύκολη οι κυβερνώντες. Αυτά συμβαίνουν όταν υποτιμάται ο Έλληνας, πρόσφυγας κατά βάση, της Βορείου Ελλάδος, από ανθέλληνες με ακροδεξιούς μανδύες.

ΥΓ3. Σε fight-mode είναι ακόμα και οι καθαρίστριες της Τούμπας πλέον… με τη νίκη ΠΑΟΚτσάκι μου.

Football Paokfamily GIF by PAOK FC - Find & Share on GIPHY