Σας χαιρετώ.

Με πόση υπομονή να οπλιστείς ΠΑΟΚτσάκι μου με αυτά που ζεις τους τελευταίους μήνες; Προσπαθώ να εστιάσω στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον εφικτό…

Νιώθω μέσα μου να βράζω, νιώθω οργή, νιώθω αβοήθητος μέσα στη ροή ειδήσεων που κατακλύζουν το κεφάλι μου στοχοποιώντας την ομάδα μου, νιώθω να με υποτιμούν… και αυτό είναι το συγκριτικό μου πλεονέκτημα. Διότι ΠΑΟΚτσάκι μου, εσύ ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις… αυτοί δεν ξέρουν, γιατί αν ξέρανε δεν θα το είχαν τραβήξει ως εδώ… Ως εδώ όμως.

Με στημένη ατζέντα εδώ και μήνες και αποκορύφωμα την ανακοίνωση της απόφασης της Επιτροπής Αυγενάκη εν ώρα αγώνα, και τα σημερινά καραγκιοζλίκια με την δήθεν χάρη που θα μας γίνει με το μη υποβιβασμό μας, αλλά και το στρώσιμο του χαλιού για μια ωραία τιμωρία αφαίρεσης βαθμών που θα μας βγάλει εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, προσπαθούν να εξισώσουν τα αίσχη δεκαετιών με την αγοραπωλησία ενός προπονητικού κέντρου (αγόρασε ρε Ιβάν το Ρέντη και κάντο ξενοδοχείο ή ταβέρνα ξέρω εγώ…), θεωρώντας πως απευθύνονται σε παιδάκια… κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια προφανώς.

Τα δικά μας παιδιά έχουν και κρίση και νοημοσύνη, σε αντίθεση με τα δικά σας θρεφτάρια φίλοι μου υπερόπτες Κολωνακιώτες…

Έχω εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Ιβάν και η πρωτοφανής επιθετική ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και μάλιστα στο ύφος που αρμόζει στους νοσταλγούς της κανονικότητας ή Noormality που λένε στον Πειραιά.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι υπουργοί και βουλευτάδες… οι Μάο-Μάο έχουν “οπλίσει” και είναι έτοιμοι για μάχη σε όποιον στίβο κι αν χρειαστεί… και που είστε… αν σκέφτεστε αφαίρεση βαθμών, ανακοινώστε την απόφαση στις 23/2/2020 το απογευματάκι… θα είναι και ο Παπά Χρήστος στο γήπεδο λογικά, για τα διαδικαστικά.

PAOK FC GIF - Find & Share on GIPHY

Δεν είναι στιγμή να εμβαθύνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι το οποίο είναι ντεφορμέ για άλλη μία αγωνιστική, μα θέλω να σταθώ στον προπονητή μας.

Καλέ μου Άμπελ, οι εμπνεύσεις σου και το πως στήνεις την ομάδα είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη, ωστόσο, κι επειδή δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό, θα σε παρακαλούσα να συγκρατείς τόσο τον ενθουσιασμό όσο και τον εκνευρισμό σου όταν εκδηλώνεσαι απέναντι στον κόσμο.

Περιμένω την αντίδραση του πρωταθλητή και πρωτοπόρου ΠΑΟΚ στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό του Σταυρουπολίτη της καρδιάς μας, γιατί πιστεύω πως είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή οι παίκτες να γυρίσουν τον διακόπτη και να μπούνε σε fight mode. Όπως έχουμε ξαναγράψει… Η ομάδα τη δουλειά της κι οι κοπρίτες τη δική τους.

ΥΓ. Ο Δημητράκης ο Λημνιός είναι ένα παιδί 21 χρονών, αυθόρμητο στις δηλώσεις του. Και αν έχει το θάρρος της γνώμης του καλά κάνει. Είναι δικό μας παιδί και χτίζει χαρακτήρα.

Football Paokfamily GIF by PAOK FC - Find & Share on GIPHY

ΥΓ2. Είναι φανερό πως το θέμα Ιβάν Σαββίδης έχει κυρίως γεωπολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις. Ενοχλεί ακόμα και τον πρέσβη… ας του κεράσουμε λοιπόν ένα σοκολατάκι του κυρίου να του περάσει… Ο Ιβάν έχει βρει το “λιμάνι” του και δεν το αφήνει όσο κι αν χτυπιέστε.

Football President GIF by PAOK FC - Find & Share on GIPHY

ΥΓ4. Όταν φεύγει από τη ζωή κάποιος αγαπημένος μας καλλιτέχνης ή αθλητής που μεγαλώσαμε μαζί του, είναι σαν να φεύγει ένας δικός μας άνθρωπος… Καλό ταξίδι Kobe.

Kobe Bryant Sport GIF - Find & Share on GIPHY